Sidste nyt:

Påske 2018

26.Mars 2018
Hej alle brugere på Sjovt!

Nu er det påske, og KA-teamet er nu glade for at kunne præsentere Påske 2018. Det hele vil foregå i påskeferien (uge 13), så sæt kryds i jeres kalender og se frem til en uge fyldt med forskellige og nye spil, der allerede vil starte fra mandag d. 26. marts til søndag d. 1. april.

Hvordan vil det foregå?
Vi har denne gang tænkt os at indføre et helt nyt system til denne event, som er et point-system. Det vil sige, at man i vores daglige konkurrencer i påskeferien kan optjene 1 point, hver gang man vinder.
Fra mandag til lørdag vil der blive holdt en masse konkurrencer - både gamle og nye.

Programmet for Påske 2018
Mandag - torsdag: Der afholdes normale konkurrencer, hvor man kan optjene point.

Fredag: Klokken 20:00 vil der blive åbnet op for vores påskemaze hos MOD-Alexander. Der vil fortsat blive afholdt konkurrencer.

Lørdag: Påske mazen vil stadig være åben, og der vil blive afholdt konkurrencer.

Søndag: Der bliver ikke afholdt konkurrencer, mazen vil stadig være åben til klokken 22:00. Pointene vil blive talt sammen, og klokken 20:00 vil vi offentliggøre de 3 brugere, der har optjent flest point gennem ugen hos MOD-Alexander.

I løbet af ugen vil der blive uddelt en masse flotte skilte bl.a. fællesskilte og skilte til dem der har klaret mazen og fået flest point!

Spørgsmål?
Har du nogle spørgsmål angående Påskeeventet 2018, er du velkommen til at kontakte KA-lederne MOD-Alexander og MOD-Cecilie eller de konkurrence ansvarlige.

Glædelig påske!

Venlig hilsen KA-teamet!