Sidste nyt:

Q&A #1

02. Maj 2018
Kære !
Vi ved at mange brugere har henvendt jer til os omkring WTFriday, dette har vi taget i overvejelse, og nu har vi i Staff-teamet besluttet os for, at starte en konkurrence op ved navn Q&A.

Hvad er Q&A?
Q&A står for Questions & Answers. Hver onsdag sender vi en nyhed ud. I disse nyheder kan du læse Q&A spørgsmål stillet af andre brugere, samt se svarene fra Staff-teamet. Derudover går Q&A ud på, at I brugere kan få et bedre indtryk af Staff-teamet. Spørgsmålene stilles af dig og andre brugere, så det gælder om at bruge sin fantasi. Det er det samme koncept som WTFriday.

Hvad er reglerne?
Reglerne er egentlig meget simple. I får en uge til at skrive et spørgsmål i kommentarfeltet, og det er ingen begrænsninger for hvad du kan spørge om, og hvor mange spørgsmål du kan stille.

Hvad vinder man?
I denne konkurrence vil der være 3 vindere.

Vinderne af konkurrencen vinder 50 game points og dette flotte skilt:

Hvordan indsender man sit spørgsmål?
Det er egentlig ret simpelt at indsende sit spørgsmål til Q&A. For at indsende dit spørgsmål skal du bare skrive en kommentar. Når du har skrevet dit spørgsmål i kommentaren, så er du kommet med i konkurrencen.


Spørgsmål
Har du nogle spørgsmål angående Q&A, er du velkommen til at henvende dig til enten; MOD-Emil, MOD-Mette eller MOD-Nanna.

De bedste hilsner fra Staff-teamet