Sidste nyt:

Sjovt har brug for jer!

01. Marts.2017
I denne nyhed vil du få yderligere informationer om vores fremtidige planer, og hvad vi tænker.

Her på Sjovt satser vi nemlig på fremtiden! Vi skal vokse og blive et større hotel. Men dette klarer vi ikke uden jer brugeres hjælp! Vi håber at flest mulig brugere ønsker at hjælpe, dette kan være ved at invitere vennerne til hotellet. På den måde får flere brugere glæden af at spille her på Sjovt Hotel! Vi kan allerede nu love masse konkurrencer og andre goder til alle brugerne på Sjovt, men dette er på en betingelse – At vi bliver større!
«Præmier»

Vi har derfor bestemt os for allerede at love jer et par frynsegoder, hvis vi klarer vores fælles mål. Nedenfor kan du se en lille oversigt over hvad alle brugerne vil modtage hvis vi når målene. Som du ser bliver det alt fra skilte og mønter. Til helt nye Limited Editions!

400 online = Skilt til alle brugerne på hotellet.
450 online = 20 000 mønter & 20 000 duckets til alle brugerne på hotellet.

Hver eneste uge vil der blive lagt ud rares i kataloget som vil koste mønter & duckets. Disse vil aldrig bliv lagt ud igen, og vil derfor blive super sjældne.

Dette er vores fremtidsplaner og mål. Hvis vi formår at få flere online – vil der som sagt blive uddelt endnu flere ting! Nedenfor kan du kommentere hvad du kunne tænke dig som præmier, hvis vi klarer en af disse mål. Det kan være alt fra nye møbler til skilte og rares, samt til nye effekter inde på hotellet. Vi klarer ikke disse mål som vi har sat os uden JER! – så stå sammen!


De bedste hilsner fra jeres STAFF-Team