Sidste nyt:

Regler for konkurrencer

01. Maj 2017

Kære Sjovter!
Som i ved fylder konkurrencer en stor del på af vores tid på hotellet. Vi har derfor lavet nogle nye regler for at sikre os at konkurrencerne bliver afholdt bedst muligt og at alle har gode oplevelser.

Konkurrencetider
Vores konkurrence-ansvarlige må kun fortælle jer hvilken tid der er konk, ikke hvem der holder konk eller hvilken konk. Dette er en ny regel for at forhindre at folk har speed i rum og derved kan komme hurtigere op i køen. I skal respektere det og lad være med at blive sure på KA'erne hvis de siger at de ikke vil dele informationerne med jer.Modtagelse af præmier
Vi har valgt i konkurrencer at man skal have x antal wins for at opnå præmie. Dette er fordi at i enkelte konkurrencer går det utroligt hurtigt, og derfor er det bedre at man skal vinde flere gange, i stedet for at vi afslutter konkurrencen hurtigt. I vil blive informeret om hvor mange wins der skal til i de forskellige konkurrencer i enten alerten som sendes ud, ellers vil en konkurrence-ansvarlig informere jer om det før konkurrencen starter. I nogle konks kan man også kun vinde præmie 1 gang, og derefter kan man kun deltage for sjov. Vi har valgt at indføre i alle konkurrencer at man som bruger kun kan modtage 2 præmier i en konk. Hvis man skal vinde flere, må man vente til næste konk.

Derudover er det også en regel at hvis MODs deltager i konks og vinder, hvilket skal ske færre gange, hvis antallet af almindelige deltagere er højt - så skal 2. pladsen have præmien. Hvis i er 2 på andenpladsen, eller ingen på andenpladsen, så stopper runden og en ny bliver igangsat. Vores KA'ere kender godt reglerne, og hvis i ikke vinder behøver i ikke sige at vores ansatte er dårlige ansatte eller snyder jer for præmier. Hvis det dog er tilfældet at der er sket misforståelser, så kontakt KA-Lederne som er jeg og Sivert, så kigger vi på det.

Advarsler og karantæne
Vi oplever at mange brugere har svært ved at opføre sig i konkurrencer. Vi oplever at folk er modbydelige, driller folk, går imod folk personligt eller udviser dårlig opførsel. Dette er ikke godt for hverken hotellet, konkurrencerne, de deltagende eller de ansatte. Hvis vi ser jer opføre jer grimt i konkurrencer, vil Sivert og jeg vurdere hvor slemt et omfang det er og hvor lang tids karantæne det er.

Antal af brugere i konks
Derudover har vi indført, som der tidligere har været en uofficiel regel om, at brugere kun må deltage i konks med 1 bruger. Det vil sige at hvis du har mere end 1 bruger, må du prioritere hvilken bruger du vil deltage med. Hvis vi opdager at i deltager med mere end 1 bruger, vil i også få karantæne.Anden information
Vi søger blandt andet også nye konkurrence-ansvarlige. Du kan finde nyheden ved at klikke HER

Derudover har vi også lanceret nye præmier. Du kan finde nyheden ved at klikke HER


De bedste hilsner fra KA-Lederne MOD-fufu og Sivert