Sidste nyt:

Kære brugere på Sjovt Hotel!

20. Februar 2018
Kære brugere på Sjovt Hotel!
Først og fremmest vil hotellet beklage sig for den seneste periode. Hotellet har desværre været alt for inaktivt, og det er for dårligt. Vi vil gerne forbedre os, og det vil betyde mere aktivitet, hvilket vil sige nye konkurrencer, arrangementer og meget, meget mere!
Der har været en del udskiftninger på Sjovt staff-teamet, og desværre er vi stadig underbemandet. Derfor vil vi lægge en nyhed op de kommende dag, hvor vi vil søge PMODS (prøvemoderatorer). Vi håber, du har lyst til at gøre en indsats for Sjovt, og dermed søge stillingen. Vi vil eventuelt headhunte og søge nogle flere KA’s (konkurrence ansvarlige). Hvis du ønsker at blive valgt, begynd og hold konkurrencer og måske bliver du valgt!

Vi har besluttet at lave små ændringer i reglerne sådan, at Sjovt bliver et mindre strengt hotel, og dermed vil vi gøre det mere åbent.

Regler som er blevet ændret:
1. Rum som indeholder pornografisk indehold eventuelt seksuel adfærd vil nu være tilladt i lukkede rum. Vi vil også være mildere på punkter som nazisme og racisme, så længe rummet er lukket.
2. Såkaldte strippe-rum vil være tilladte med mindre, at rummet får klager. Rumejeren vil få besked om at lukke rummet.
3. Folk der ønsker at diskutere skal nu gøre det i lukkede rum for at løse sine konflikter selv. Oplever vi det i åbne rum, vil brugerne få en advarsel og blive henvist til et lukket rum.
4. Hvis en bruger med uheld deler information om en anden bruger, vil dette først give en måneds ban. Hvis vi finder ud af, at det ikke var et uheld, og brugeren fortsætter, vil vi give brugeren permanent ban. Dette vil også gælde med trusler som f.eks. DDoS.
Dette vil være en lille prøveperiode, og forhåbentligt vil det gå godt. Hvis vi får mange klager, vil vi være nødt til at indføre de gamle regler igen.

På grund af ændringerne af ansatte og reglerne, vil vi give alle vores brugere en ny chance. Derfor vil alle brugere fra i dag blive unbannet. Vi vil også fjerne advarsler, og vi håber, at I benytter chancen positivt.

Mønt-bonusser og skilte
Vi ønsker at give en lille præmie til vores trofaste brugere, som stadig er med os efter vores inaktive periode. Dermed vil vi i næste uge (fra d. 26. februar) give 10.000 mønter ud og et flot skilt hver eneste dag – hele ugen! (4. mars
Vi vil prøve å gi ut myntene og skiltet hver dag klokken 20.00 – men vær åpen for at det kan bli endringer. Har DU idéer til andre ting, som vi kan give ud? Skriv det i kommentarfeltet nedenfor!

Som et sidste plaster på såret vil vi give profiltilbehør til alle brugere. Den her pakke har tidligere kostet 50 diamanter. Der vil komme en guide på “Min profil“senere.

ROTW
ROTW vil starte op igen, og denne gang med helt nye præmier og temaer! Vi vil se respons til sidst, og hvis der er nok deltagere, vil vi kunne fortsætte med Room Of The Week. Vi vil udover ROTW også prøve forskellige ugentlige og månedlige konkurrencer, og vi giver som sagt mange flotte præmier.

Sjovt Awards
Vi har ikke holdt Sjovt Awards endnu i år, så dette er noget vi ønsker at få meget snart! Mere information vil komme løbende, så vi vil anbefale, at I bliver her de næste uger! Har du spørgsmål, er du velkommen til at bruge kommentarfelt eller spørge en ansat på hotellet. Vi har også et hjælpecenter, som du kan bruge, hvis der er noget.
OBS! der har desværre været en del henvendelser i hjælpecenteret den sidste tid, som vi vil prøve at få svaret i løbet af de næste dage.
Sjovt Staff