Sidste nyt:

Hej alle brugere på Sjovt Hotel!

Tirsdag 02.Juli 2019
Vi har bestemt os for at udvide vores område for eXperter og derfor har vi nu valgt at søge, samt også headhunte specifikt disse to kategorier indenfor eXperter.

Der er dog stadig de basale krav, som der er for at blive eXpert.
- Du skal være fyldt mindst 14 år.
- Du skal være aktiv.
- Du skal have basisviden ift. den af de tre eXpert stillinger du vælger at ansøge som.
- Du skal kunne håndtere konflikter ordentligt, selvom du har et andet fokuspunkt som eXpert.

WIRED-eXperter
Vores WIRED-eXperter vil komme til at stå inde for at hjælpe med WIRED og eventuelle spørgsmål til hvordan det fungerer mm. Derudover vil WIRED-eXperterne også få et større indblik i vores kommende månedlige maze, samt være med til at lave en større del af den.
For at ansøge som WIRED-eXpert, skal du sende en mail til [email protected] og udfylde WIRED-eXpert i emnefeltet.

Rumbygger-eXperter
Vores rumbygger-eXperter vil komme til at stå for at bygge officielle rum på Bayo og hjælpe til med at bygge rum til de kommende store events i de forskellige anledninger.
For at ansøge som rumbygger-eXpert, skal du sende en mail til [email protected] og udfylde rumbygger-eXperter i emnefeltet.

Vi modtager ansøgninger til og med søndag 07/07-2019. Vær dog opmærksom på at du ikke vil få et automatisk svar, derimod vil du få et svar, hvis vi vælger at kalde dig til samtale.
Vi starter med at headhunte fra dags dato til og med søndag 07/07-2019.

OBS: Lyver du om din alder eller andet i din ansøgning, vil du blive fyret med øjeblikkelig varsel, om du så lige er blevet eXpert eller har været i længere tid spiller ingen rolle.

Velkommen tilbage til Sjovt!

- Sjovt Staff